Fredag!

 
I fredags kom Niclas hit, han kom vid två och fick nyckel till rummet. Jag jobbade till halv 6. Vi försökte få åka vid fem men det gick de inte med på :-( Fick en fråga under de sista tre timmarna, känns lönt!

Måste berätta att alla tjejer fick blommor idag, först vars en tulpan sen vars en ros. När vi åt lunch fick vi en tulpan till. Internationella kvinnodagen firas så här. Är väldigt kluven till det sättet att "fira". Det finns så många kvinnor i världen som har det svårt, tycker det är deras dag, deras liv som ska uppmärksammas.
 
                                       

Det var annorlunda att komma in på hotellrummet och det var ljus o ljud o någon där, väldigt trevligt! Vi kollade lite vad man kan göra i Riga, vilka bra restauranger som finns osv Vi var båda hungriga och gick iväg. Det skulle finnas en bra restaurang ett kvarter bort och vi satsade på den. Men den var inte lätt att hitta. Riga är väldigt litet och man blir lurad av kartan. Dessutom låg det inne på ett hotell, det satt en liten, liten skylt brevid en dörr som var låst, man skulle gå runt och in genom en gård, receptionen på hotellet och sen upp för två trappor. Inte helt enkelt. Däruppe var det helt tomt förutom tre personer som satt i ett rum med en bar. Efter en stund kom en servitör och vi fick ett bord. Wow vilket ställe, ett gammalt hus var det med målningar i taket, ljuskronor, panel mm mm Mycket god mat var det, och supergott vin.


                          
        
Och naturligtvis fick jag denna lilla dessert, det är ju ändå Internationella kvinnodagen, suck
 

Kommentarer
Postat av: ingrid

Ha ha Benjamins restarang. Nu plötsligt kom jag på din gamla blogg, den bara låg i favoriter. Kul.

2013-03-10 @ 21:09:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0